Waarom To the Point

Acupunctuur is helder en goed uit te leggen. Er zijn inderdaad verschillen met de Westerse geneeskunde, maar in dat verschil zit hem ook de meerwaarde van Acupunctuur. De soms afwijkende kijk op gezondheid werkt vaak juist verfrissend! Maar al te vaak maakt onbekend ook onbemind en vandaar de noodzaak van informeren en adviseren met betrekking tot Acupunctuur. Op een no-nonsense wijze wil ik uitleggen wat Acupunctuur volgens mij is. Waarom Acupunctuur in mijn ogen het overwegen waard is en wat het onderscheidend vermogen van mij en mijn praktijk is.

  • Stap voor stap uitleg om acupunctuurproces inzichtelijk te maken
  • Westerse Geneeskunde achtergrond
  • Brede vakkennis die geïntegreerd wordt in de behandelingen (hbo voeding, natuurgeneeskunde, fitness personal trainer, sportmasseur in opleiding)
  • Breed netwerk met specialistische therapeuten
  • Werkt met de dunste nieuwerwetse naalden
  • Ervaringsdeskundige geweest in ziek zijn (weet wat ziek zijn inhoudt en vandaar mijn passie en motivatie als therapeut)

Ik ben Alexander en was vroeger econoom. Heb commerciële economie gestudeerd en werd toen der tijd ernstig ziek. De ziekte is mijn inspiratiebron geweest in mijn zoektocht naar kennis en oplossingen voor mijn ziekte. Daaruit is mijn passie, fascinatie en motivatie uit ontstaan om andere mensen te informeren en te helpen om meer vat op hun gezondheid te krijgen. In mijn zoektocht heb ik diverse opleidingen gedaan en aangezien ik soms best gedreven kan zijn is het lijstje best lang geworden en zal die ongetwijfeld nog veel langer gaan worden. Tot nu toe is het basis westerse geneeskunde, Hbo Voeding, natuurgeneeskunde, fitness personal trainer Nasm, massagetherapeut, en Acupunctuur bij Qing-Bai. Door de vele opleidingen is mijn netwerk vrij groot en zijn er diverse samenwerkingsverbanden. Ook als er geen samenwerking is schroom ik niet om mensen door te sturen als iemand anders betere zorg kan bieden.

(World Health Organization)

Acupunctuur Zuid Holland

Praktijk To the Point
Sterremos 53
2914 VE Nieuwerkerk aan den IJssel

06 416 42 331
info@acupunctuurzuidholland.nl